Juniori slavili sa 62 poena razlike – predpioniri i pioniri nažalost poraženi


Nakon dugog pauziranja i čekanja, danas je napokon odigrano prvo kolo Lige mladih SBK/KSB. U prvom kolu bili smo gosti selekcijama ŠK “Never Stop” Donji Vakuf.

Sezonu su otvorile predpionirske selekcije, koje su ove godine bazirane na godištima 2009./2010. Prava košarkaška predstava malih košarkaša. I s jedne i s druge strane velika želja za dokazivanjem i pobjedom. No bolju igru pružili su domaćini te zasluženo slavili 63:33. Uprkos porazu, naši dečki su pokazali da ovu sezonu neće biti jednostavan protivnik, no da je potrebno još mnogo rada.

Najbolji pojedinci bili su: Dramac 16p, Crnoja 8p, Budeš 6p, Lončar 3p.

U drugoj utakmici snage su odmjerile pionirske selekcije. Od samog otvaranja susreta, izgledalo je da će to biti tvrda i neizvjesna utakmica. Iako su obje ekipe pružale dobar otpor dobar dio susreta, domaća selekcija iskoristila je greške naše ekipe te se uspjela rezultatski odvojiti. Mirno su priveli susret kraju te slavili rezultatom 78:48.

Istakli su se: Hodžić 19p, Poričanin 11p, Jurić 7p, Hailović 6p, DUnin 2p, Petrović 2p, Julardžija 1p.

U posljednjem susretu gledali smo dvoboj juniorskih selekcija i svjedočili superiornosti naših momaka. Od samog početka potpuna dominacija izabranika trenera Popaje koji su itekako spremni dočekali novu sezonu. Sjajna timska igra i pregršt odličnih košarkaških poteza, rezultirali su visokom pobjedom rezultatom 43:105.

Strijelci za našu ekipu bili su: Bogić 24p, Imamović 22p, Lučić 17p, Krak 15, Baković 13p, Durek 5p, Bagarić 2p, Perak 2p, Agić 2p.

Ovom prilikom se zahvaljujemo domaćinu na fer i korektnoj igri. Mi nastavljamo dalje, još jače i još bolje.

(kkvodopad)


You may also like...