Zagreb, Hrvatska 2018.


Dana 20.1.2018. godine su naši košarkaši putovali u Zagreb, gdje su odigrali prijateljski susret protiv selekcije KK “Cedevita” iz Zagreba, u sklopu priprema za naredni dio sezone.

Utakmica je protekla u najboljem redu. Naši momci su dobro otvorili utakmicu, a rezultat je bio neizvjesan. No, ipak iskustvo i snaga hrvatskog prvaka došla je u narednom tijeku utakmice do izražaja, te su u potpunosti uspjeli preokrenuti tok susreta u svoju korist.

Na kraju su domaćini odnijeli zasluženo pobjedu, uprkos hrabroj igri naših momaka, koji su pokazali da mogu, i da uz još dosta truda i rada, neće biti problema da se suprotstave i najjačim.

Sigurno da je ova utakmica bila jedinstvena prilika da se snage odmjere sa jednom od najjačih selekcija sa naših prostora te nauči i nešto novo, što će u nastavku pomoći u poboljšanju igre.

Hvala domaćinima na gostoprimstvu, fer i korektnoj igri, te čestitke na zasluženoj pobjedi.

U večernjim satima, ekipa je imala priliku odgledati utakmicu ABA Lige između KK “Cedevita” i KK “Mega Bemax”, te uživati u šetnji kroz prelijepi Zagreb.

Također, nedjelja je iskorištena za uživanje i odmor, te su momci uspjeli upoznati i uslikati se sa bh. reprezentativcem Džanan Musa.

Nakon putovanja, ekipa je bila sretna i zadovoljna, te se nada još ovakvim druženjima, koja će biti još uspješnija.

SVE FOTOGRAFIJE SA PUTOVANJA:
https://www.facebook.com/pg/kkvodopad/photos/?tab=album&album_id=1998260520437973