‘Vodopad’ i ‘Promo’ na četverodnevnom ljetnom kampu


Centar za obrazovanje i druženje Jajce COD proteklih dana organizovao je četverodnevni kamp na Plivskim jezerima u Jajcu!

Ljetni kamp “Ujedinjeni za bolju budućnost” je projekt kojeg je Centar za obrazovanje i druženje – COD realiziovao u saradnji sa Ambasadom Sjedinjenih Američkih Država. Kamp jeo ima za cilj zbližiti mlade ljude kroz razkučite edukativne radionice i sportske aktivnosti u prirodi. Kamp se održao u periodu od 19. do 22. augusta/kolovoza 2021.godine.

Pored svih učesnika i mladih sportista u Jajcu tu su se našli i omladinci i treneri našeg kolektiva. Također svoje učešće su uzeli i naši prijatelji iz košarkaškog kluba ‘Promo’ Donji Vakuf koji, kao i mi, imaju samo riječi hvale za organizovani kamp.

Zanimljivi sportski i društveni sadržaji još više su zbližili članove ova dva košarkaška kluba.

Zaista četiri divna dana koja su zasigurno kroz raznovrsne aktivnosti ostavile dubok trag kod svih učesnika. Zahvaljujemo se organizatorima “Centru za obrazovanje i druženje” te PD “Ćusine” i KK na bogatom sadržaju. Također hvala i našim prijateljima iz KK ‘Promo’ Donji Vakuf na ugodnom druženju.

(kkvodopad)


You may also like...