Uspješno okončana trodnevna posjeta trenera Čojića


Protekla tri dana ugostili smo jednog od najboljih košarkaških trenera BiH; trener i vlasnik ekipe “Budućnost” Bijeljina, Dario Čojić.

U sklopu svoje posjete kraljevskom gradu i našem klubu, odradio je treninge sa našim košarkašima te edukovao i naše trenere, kako bi unaprijedili svoje znanje. U tri dana, naši košarkaši i treneri su vidjeli dosta toga novog i dobili mnogo novih savjeta, koji će im sigurno pomoći u daljem razvoju.

“Oduševljen sam Jajce gradom, zaista prelijepo. Odradio sam par treninga sa košarkašima “Vodopada” te se imao priliku upoznati sa radom trenera. Zadovoljan sam radom i pristupom kompletnog kolektiva te se nadam da će im moji savjeti i iskustvo zaista pomoći u daljem radu te da ćemo nastaviti jednu lijepu suradnju. Hvala na gostoprimstvu, te se vidimo uskoro
“, istakao je on.

Bila nam je velika čast i zadovoljstvo ugostiti trenera Čojića, te imati priliku učiti od njega. Ovom prilikom mu se zahvaljujemo na utrošenom vremenu te mu želimo mnogo sreće u daljem radu. Vidimo se uskoro ponovo.

(kkvodopad)


You may also like...