KK ‘Vodopad’ učesnik 19. Sarajevo Basket Meeting kampa


Na Bjelašnici je danas otvoren 19. po redu ljetni košarkaški kamp Sarajevo basket meeting u organizaciji KK Realway Sarajevo.
Više od 270 dječaka i djevojčica iz cijele Bosne i Hercegovine uživaće u predivnom ambijentu sportskog kompleksa na olimpijskoj planini Bjelašnici.
Najveći košarkaški kamp u našoj zemlji i sa najdužom tradicijom, postao je prepoznatljiv brend za mlade košarkaše željne sportskog usavršavanja ali i socijalizacije.
Kao i uvijek, u cilju stjecanja novih poznanstava ali i edukacije, ove godine, na ovom sjajno organizovanom događaju, učešće će uzeti i naši košarkaši i treneri.
Kamp će se pdržati u tri smjene, a trajat će od 19.06. do 07.07.2022. godine.
‘Biće ovo jedinstvena prilika kako za trenere tako i za mlade košarkaše da kroz ovakvu sportsku manifestaciju dosta toga važnog nauče ali se i zasluženo odmore nakon duge sezone; što se tiče kampa imamo samo riječi hvale, naši prijatelji iz KK ‘Realway’ se zaista potrude da to bude na vrhunskom nivou, stoga sam siguran da će tako biti slučaj i ove godine. Radujemo se boravku na predivnoj Bjelašnici i izazovima koje donosi kamp’, istakao je trener Edis Redžić.

Zaista nam je čast i zadovoljstvo biti dio ove priče; očekuju nas odlični treninzi, izazovi, druženja te vrijedne nagrade; vjerujemo kako će ovo biti još jedno u nizu sjajnih iskustava za članove našeg kluba. Mi im želimo mnogo sreće i uspjeha i divan provod!

 

 

 

 

(kkvodopad)


You may also like...