Maksimalan učinak ‘Vodopada’ u Vitezu


Drugo kolo Lige mladih SBK/KSB aspolvirali smo na najbolji mogući način – maksimalan učinak od dvije pobjede!

Prvu pobjedu ostvarila je pionirska selekcija. Malo je reći da su izabranici trenera Redžića bili dominantni na terenu – besprijekorna igra te odlična atmosfera unutar ekipe, bili su savršen spoj koji je donio još jedan zaslužen trijumf. Krajnji rezultat je glasio 22:78 a dominirali su Lončar 38p, Kilim 18p, Pastuhović 4p, Crnoja Zvonimir 10p, Smoljan 5p, Bošnjak 2p.. 

Ništa drukčija priča ni u duelu predpionirskih selekcija. Sjajan početak naših mališana i rezultatska prednost od samog starta. Izabranici trenera Čejvana pružili su pravu ratničku partiju te košarkašku poslasticu svim prisutnim u dvorani. Od odlične timske igre pa sve do sjajne atmosfere – sve je bilo na vrhuncu a pobjeda je stigla kao nagrada. Na kraju slavlje rezultatom 13:41. Ekipu su predvodili sjajni Pastuhović sa 19p, Majdanac 5p, Crnoja Matija 6p, Crnoja Ivan 4p, Kahrić 1p, Klišanin 2p, Joldić 4p..

Za kraj dana odigran je prijateljski susret u selekciji kadeta. Rutinska pobjeda naših momaka rezultatom 23:100, te odlična utakmica za uigravanje za naredno kolo.

Zahvaljujemo se domaćinu na fair-playu te čestitke našim košarkašima i košarkašicama! Idemo dalje!

(kkvodoapad)


You may also like...