Komšijski derbi – Vodopad slavio u dva susreta protiv Never Stop


Proteklu nedjelju nastavljena je Liga mladih SBK/KSB. U goste su nam dolazili naši sportski prijatelji iz ŠK ‘Never Stop’ Donji Vakuf.

Odigrana su tri susreta a naši košarkaši su slavili u dva navrata – pobjede su odnijeli kadeti i predpioniri dok su pioniri nažalost pretrpjeli poraz.

Treće kolo otvoreno je dvobojem kadetskih selekcija. Već od početka ovo je bio snažan meč – i jedni i drugi ušli su u susret znantno motivisani te su na terenu sijevali poeni. Do poluvremena rezultat je bio u egalu, da bi u drugom dijelu utakmice sjajnom izvedbom naši kadeti rutinski preuzeli kontrolu na terenu te zasluženo slavili rezultatom 95:65. Na terenu su dominirali Jurić 37p, Vučenović 27p, Petrović 16p, Halilović 6p, Bogić 2p, Spahić 2p..

Svoj pobjednički niz nastavila je odlična predpionirska selekcija – razigrani mališani na terenu pružili su kako zabavu tako i odličnu košarku. Odlično raspoloženje i timski duh predvodili su naše najmlađe do još jedne zaslužene pobjede rezultatom 28:09 a istakli su se Pastuhović 10p, Crnoja Ivan 5p, Crnoja Matija 4p, Majdanac Jakub 4p, Vuković 2p, Joldić 2p, Petonjić Boris 2p, Ismet Caklo 2p.

U trećoj utakmici, nažalost naši pioniri nisu uspjeli nastaviti svoj niz i ostvariti još jedan pozitivan rezultat. Već u prvoj četvrtini gosti su pokazali svoju dominaciju stekavši prednost od 17 poena razlike. Svoju odličnu igru nastavili su kroz sve četiri dionice – uprkos borbi i zalaganju našeg tima, jednostavno nije bio naš dan te je krajnji rezultat glasio 43:71 zasluženo u korist ekipe iz Donjeg Vakufa. Najbolji pojedinci naše ekipe bili su Crnoja Zvonimir 11p, Kilim 10p, Pastuhović 9p, Lončar 4p, Bošnjak 4p, Smoljan 3p, Kurić 2p..

Našim momcima čestitamo na pobjedama i sjajnom zalaganju te također čestitke gostima na ostvarenim rezultatima te hvala na fer i korektnom ponašanju.

 

 

(kkvodopad)


You may also like...