Ubjedljiva pobjeda kadetske selekcije – poraz oslabljenih pionira


U Sportskoj dvorani Vitez danas su odigrane utakmice pionirskih i kadetskih selekcija između ŠK “Prvi koš” Vitez i KK “Vodopad” Jajce u sklopu X kola No1 Lige mladih SBK/KSB.

Susreti su otvoreni utakmicom pionira. Neivjesna utakmica viđena je do pred kraj zadnje dionice. Naši oslabljeni pioniri bez kapitena Lučića, borili su se željni trijumfa, no danas im to nije pošlo za rukom.

Iako su dobro držali tempo, ipak šest minuta pred kraj utakmice, tehničkom greškom isključen je danas najbolji pojedinac pionira, Rajić. Pad koncentracije naše ekipe iskoristila je protivnička ekipa i zasluženo slavila. Čestitke.

Krajnji rezultat :
ŠK “Prvi koš” Vitez – KK “Vodopad” Jajce  76:67
Najbolji pojedinci bili su : Rajić 26p, Turudić 10p, Glamočić 5p, Žužić 3p, Kolovrat 5p i ostali su pridodali svoje poene u ovoj utakmici.

U utakmici kadetskih selekcija, danas bolju i dominantniju igru pokazala je naša selekcija.
Suset su otvorili jako dobro, dosta vezanih poena i dobrih poteza, te su za prvu četvrtinu protivničkoj ekipi ubacili 18 poena.
U narednoj dionici nastavili su svoj tempo i odličnu igru. Na poluvrijeme su otišli sa prednošču od 17 razlike.

U nastavku susreta naši momci su održali svoju konstantu, dobro realizovali napade, igrali odličnu odbranu i protivnicima nisu dopuštali lagane poene. Vođeni željom za pobjedom i da se još jednom dokažu rutinski su priveli utakmicu kraju te tako upisali još jednu pobjedu u ovom dijelu sezone.

Rezultat je glasio :
ŠK “Prvi koš” Vitez – KK “Vodopad” Jajce  40:67
Najbolji pojedinci bili su : kapiten Perak 13p, Zejnilagić 14p, Sivonjić 10p, Bogić 8p, Imamović 6p, Krak 4p, Vunić 3p…

Čestike ekipi iz Viteza na pobjedi i hvala na gostoprimstvu, fer i korektnoj igri i također čestitke našim momcima na pobjedi !

SVE SLIKE SA DANAŠNJEG GOSTOVANJA :
https://www.facebook.com/pg/kkvodopad/photos/?tab=album&album_id=1982602795337079

 

 

 

 

(kkvodopad)

 


You may also like...