PREDSTAVLJAMO: Učesnici košarkaškog kupa – ŠK “DRAŽEN PETROVIĆ” ŠIBENIK


ŠKOLA KOŠARKE DRAŽEN PETROVIĆ ŠIBENIK

Osnovana je 1997. godine kao omladinski pogon KK Šibenka . Omladinski košarkaški klub Dražen Petrović i KK Šibenka dvije pravne osobe s jednom dušom, povezane ugovorom. Zadaća škole košarke je rad sa mlađim uzrastima svim selekcijama uključno i juniorima.

Školu košarke “Dražen Petrović” trenutačno pohađa preko 300 djece. Od svog osnutka do danas omladinski pogon škole košarke je četiri puta bi Prvi, pet puta drugi i pet puta treći u Hrvatskoj u mlađim uzrastima.

Kroz školu košarke je prošlo preko četrdeset reprezentativaca sa širog popisa Hrvatske. Najpoznatiji su Dario Šarić i Miro Bilan.

Sudionici su brojnih turnira kako u Hrvatskoj tako i šire. Isto tako godišnje organiziraju više turnira a tradicionalno: Uskršnji turnir, Sjećanje na Dražena 07.06, pogibija Dražena, te rođendan Dražena Petrovića pod nazivom Dani Dražena Petrovića Listopad.

Ostvarili su mnoge uspjehe i dobili mnoga priznanja, kako sa omladinskim tako i sa starijim selekcijama. Klub sa velikom tradicijom.

Drugi put uzastopno su učesnici košarkaškog kupa, te se raduju ponovnom nastupu i nadaju se da mogu ostvariti zavidan rezultat.
Nama je naravno čast ugostiti naše prijatelja iz Šibenika i želimo im srdačnu dobrodošlicu u kraljevski grad Jajce.

 

 

 

 

 

(kkvodopad)

 

 

 


You may also like...