“Vodopad” pali motore – mini basket selekcija počela sa ljetnim pripremama (FOTO)


Nakon protekle uzbudljive sezone i kratke ljetne pauze, selekcija trenera Edisa Redžića lagano je krenula sa pripremama za nadolazeću sezonu.

Dečki proteklih deset dana vrijedno rade u jutarnjim i dnevnim terminima a pored grupnih treninga aktivno se radi i individualno.

Na spisku za ljetne pripreme svoje mjesto je našlo 15 dječaka i to 2007., 2008. i 2009. godište:
Armin Žužić, Alem Žužić, Jan Dramac, Ivan Jurić, Zejd Mecavica, Bojan Petrović, Harun Hodžić, Alem Šido, Imran Sadiković, Hamza Julardžija, Abdullah Julardžija, Luka Bogić, Feđa Poričanin, Ajdin Halilović, Leon Dunin.

“Cilj nam je da što spremniji dočekamo novu sezonu; protekla sezone je ispunila naša očekivanja no naravno da želimo biti još bolji. Dečki su željni rada, to se primjeti na njima. Prvenstveno ćemo se bazirati na kondiciju, fzičku spremu i rad sa loptom. Atmosfera je zaista odlična, te vjerujemo kako će nam ovaj ciklus itekako pomoći u narednoj sezoni koju sa nestrpljenjem išćekujemo”, istakao je trener Redžić.

Ostatak ekipe će se treninzima pridružiti u nadolazećem periodu, a obavijest o počecima treninga za školu košarke i starije selekcije pravovremeno će biti na oficijelnoj facebook stranici kluba.

(kkvodopad)


You may also like...