Bihać – dvodnevni izlet i druženje uz najljepši sport


Protekla dva dana naši košarkaši i njihovi treneri boravili su u Bihaću, kod prijatelja iz KK “Bihać”. Odigrana su dva prijateljska susreta i to u kategorijama 2007. godište te 2006./07. godište.

U prvom susretu vidjeli smo zaista divno druženje i lijepu košarku obje ekipe. No, kvalitet i dominacija naših dječaka su bili na zavidnom nivou. Sjajna timska igra uz dosta lijepih poteza i akcija, rezultirala je visokom pobjedom. Čestitke!

U drugom susretu snage su odmjerile selekcije 2006./07. Dosta ozbiljnija košarkaška predstava odigrana je u ovom duelu. Sjajno otvorena utakmica uz dosta brzu igru, pružala se tokom sve četiri dionice. Ipak, u drugom dijelu, naši momci su pokazali najbolje što znaju i ostvarili potpunu dominaciju, te na kraju slavili rezultatom 19:40. Čestitke!

Nakon toga, sutrašnji dan ekipa je isoristila za obilazak grada Bihaća te druženje sa kolegama i trenerom KK “Bihać”. Ovom prilikom se zahvaljujemo našim prijateljima, treneru Amir Kulenović te vlasniku Motela Medium, Denis Ćenanović na gostoprimstvu, druženju i ugodnom boravku.

Bilo je ovo lijepo druženje i test pred početak nove sezone. Igrači i treneri našeg kluba zadovoljni su se vratili kući te spremni da dočekaju nove izazove koji su pred njima.

(kkvodopad)


You may also like...