Jajčanin, veliki humanista i prijatelj KK Vodopad JajceProteklu sezonu imali smo čast i zadovoljstvo upoznati velikog čovjeka, humanistu, prijatelja te uglednog građanina, gospodina Zijad Zjajo.

Gosp. Zijad je obavio nekoliko radnih sastanaka sa predsjednikom košarkaškog kluba Vodopad Jajce i trenerima nakon čega se i lično uvjerio u kvalitetu rada i uspjehe koje ovaj klub može već dugi niz godina.

Nedugo nakon toga uslijedio je početak jedne uspješne saradnje u kojoj je gospodin Zijad u nekoliko navrata donirao sportsku opremu djeci i trenerima KK Vodopad Jajce. Također posredstvom g. Zijada uspostavljen je kontakt sa košarkaškim klubom iz Norveške te je dogovorena posjeta u budućem periodu, gdje se nadamo jednoj uspješnoj bilateralnoj saradnji dva kluba.

Osim pomenutog razgovarano je o još nekoliko akcija za koje se nadamo da će biti realizirane u periodu koji je pred nama.

Ovim putem u ime kompletnog kolektiva košarkaškog kluba Vodopad Jajce želimo se zahvaliti g. Zijadu na svemu što čini za male košarkaše, trenere, klub i našu voljenu Općinu Jajce.

Denis Zjajo, predsjednik KK Vodopad Jajce.

 

 

 

 

(kkvodopad)


You may also like...